Proiect nou – colaborare noua

colaborareAseara, intr-o intalnire mai putin ‘business’ am decis (impreuna cu o prietena) sa acceptam un proiect de la un prieten comun. Speram ca aceasta colabrare sa fie cat mai productiva, si sa ne si distram pe tema noului site.

Din pacate, inca nu pot spune pe ce nisa vom lucra, insa sunt convinsa ca va fi un proiect la care imi va face o foarte mare placere sa lucrez.

Va trebui sa ne apucam de munca, ca de obicei, prin:

 • a face putina cercetare si
 • sa ne definim posibilii clienti
 • sa ne alegem o strategie de abordare a subiectului (cu ce vom fi diferiti?)

Apoi la treaba: keyword-uri si articole. Insa acest proiect va fi o ‘provocare’ din mai multe puncte de vedere:

 1. In primul rand, e vorba despre o colaborare cu o prietena. Astfel de colaborari nu sunt intotdeauna cea mai stralucita idee pe care o poate avea cineva: orict de prieten esti cu o persoana, pot aparea niste mari divergente atunci cand te apuci de afaceri. De aici ci vorba „don’t mix business with pleasure”. INSA: eu sunt convinsa ca, daca exista o buna comunicare, exista sanse foarte mari sa mearga totul struna, si sa nu fie probleme de nicio natura.
 2. Proiectul presupune ca noi sa facem niste articole targhetate, pentru site-ul uni prieten. Produsul face parte dintr-o piata relativ competitiva, asa ca va fi oarecum dificil sa gasim o pozitionare unica, dar nu va fi imposibil. In plus, ideea de la care pornesc eu este ca, atat timp cat continutul va fi suficient de interactiv si interesatn, nu vor exista probleme aici. Dar ramane de vazut.

O sa revin cu detalii de indata ce dam drumul la treaba si punem cateva articole sus.

Reclame

2 responses to this post.

 1. Posted by CristianC on octombrie 5, 2009 at 3:06 pm

  acel „putin” research ar trebui sa fie mai „mult” 🙂 in fact sa fie destul de mult incat sa-ti permita o decizie foarte clara. Should we do it or not! If there’s a maybe there, then go back to the research 🙂

  Răspunde

 2. Posted by Alexandra on octombrie 6, 2009 at 2:12 pm

  Da Cristi, asa este. Insa eu am uitat sa mentionez in postul acesta ca momentan fac doar articole pentru produsul respectiv. Am pasat insa ideea mai departe, la persoana care a decis / va decide ce se intampla exact cu produsul, si a fost primita bine 🙂

  Anyhow, you make a strong and valid point: inainte de a ne apuca sa investim timp si resurse intr-un produs (oricare ar fi acesta) trebuie o cercetare riguroasa, pentru a ne asigura ca merita efortul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: