Ce se intampla cand nu se intampla ce te astepti?

balon spartMda, suna cam complicat intrebarea asta de mai sus, insa raspunsul e unul simplu: te dezumfli, si nu prea mai ai tragere de inima sa faci nimic. Cel putin asa este in cazul meu…

Ma refer acum la prouiectul FineCallingCards.com, la care va spuneam acum cateva zile ca lucrez. Am avut un mic boom, cand primeam vizite din cautarile organice. Apoi am mai avut un mai mare boom, cand am primit multe vizite, dupa ce am pornit o campanie AdWords. Insa acume e un mare fsss. „Adica cum?” – Adica simplu: nu am mai prea inregistrat vizite, si asta ma demoralizeaza putin. Adica ma face sa nu mai fiu asa entuziasmata, si sa am din ce in ce mai putina tragere de inima sa postez pe acolo.

Daaar, imi place mie sa cred, asta este doar o faza. Asadar, incerc in continuare sa mentin un flow constant de post-uri, si sa ma axez pe keyword-urile cele mai ‘pretioase’ – pe care le-am ales dupa exemplul din postul asta:  Cum se aleg keyword-urile excelente.

Si cum stiu unii mai invatati ca la inceput, orice produs, site, afacere, etc necesita putin mai mult munca si ceva mai putine rezultate… eu sper in continuare ca ma aflu inca in aceasta faza.

Deci toapte panzele sus, si sa facem FineCallingCards.com sa pluteasca spre multe vizite! Voi revini in curand  cu (sper eu) progresele inregistrate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: